Lakóház tetőszerkezete dőlt az utcára Bölcskén

2020-10-08 15:45:14

Szept. 30-án délelőtt egy lakóház tetőszerkezete részben a födémre, részben az utcára dőlt a Tolna megyei Bölcskén, a Móricz Zsigmond utcában. Az ingatlan nem volt közművesítve. A tulajdonos a helyszínen volt, sérülés nem történt. A műszaki mentéshez a paksi hivatásos tűzoltókat és a bölcskei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik két gázpalackot hoztak ki az épületből, továbbá a tetőt teljesen lebontották. A károsult elhelyezéséről és szociális ellátásáról a polgármester gondoskodott.Az ingatlan nem volt közművesítve. A tulajdonos a helyszínen volt, sérülés nem történt. A műszaki mentéshez a paksi hivatásos tűzoltókat és a bölcskei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik két gázpalackot hoztak ki az épületből, továbbá a tetőt teljesen lebontották. A károsult elhelyezéséről és szociális ellátásáról a polgármester gondoskodott.