Hírek


KÖSZÖNET AZ 1 SZÁZALÉKÉRT SZENT FLÓRIÁN ALAPÍTVÁNY 2023.

2023-03-17 07:58:45

A Bajbajutott Tűzoltók megsegítésére Kuratóriuma ezúton mond köszönetet a 2022. évi szja. 1%-ából befolyt támogatásokért.

KÖSZÖNET AZ 1 SZÁZALÉKÉRT SZENT FLÓRIÁN ALAPÍTVÁNY 2023.

A Bajbajutott Tűzoltók megsegítésére Kuratóriuma ezúton mond köszönetet a 2022. évi szja. 1%-ából befolyt támogatásokért.

Az alapítvány célja: A tűz elleni védekezésről, a műszaki mentésről és a tűzoltóságról szóló 1996. évi XXXI., törvényben meghatározott feladatok végzésében, a mentésben résztvevő tűzoltók megsegítése. A segítség nyújtása a Tolna megye területén működő azon hivatásos, köztestületi, egyesületi, fő és nem főállású létesítményi tűzoltókra terjed ki, kiknek a szervezete tagja vagy pártoló tagja a Tolna Megyei Tűzoltószövetségnek.

Az alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat. Szervezete pártoktól független, azoknak anyagi támogatást nem nyújt.

2002-től működünk és segítjük Tolna megye bajbajutott tűzoltóit, ez idáig több mint 50 fő részesült támogatásban, Ezúton is nagyon szépen köszönjük!

Csak magunkon segítünk azzal, hogy a bérünkből bajbajutott társainkat, bajtársainkat segítjük.  Ne kerüljön rá sor, de Ti, vagy családotok kerülhet olyan élethelyzetbe, amit mi ugyan megoldani nem tudunk, de anyagi támogatásban segíthetünk megoldani a problémát, érezhetitek, hogy van egy szervezet, aki nem hagy magatokra akkor, mikor bajba kerültök.

Ne legyen ránk szükségetek, de ha bajban vagytok, ránk számíthattok!!

 Tisztelt Tűzoltó Bajtársak! Tisztelt Olvasóink!

Kérünk Benneteket, Önöket, hogy a családtagok, barátok, ismerősök minél szélesebb körében ismertessétek, ismertessék a Szent Flórián Alapítvány céljait azzal együtt, hogy az Általatok felajánlott személyi jövedelem adó 1%-a a Bajbajutott Tűzoltó Kollégáinkhoz kerül.

 

Az Alapítvány adószáma továbbra is: 18862162-1-17

Köszönettel az Alapítvány és a Bajbajutott Tűzoltók nevében.

Az Alapítók:

Tolna Megyei Tűzoltószövetség - Id. Csőglei István ny. tű. ezredes

Szekszárd, 2023.03.16.

 

Hollósi Tibor titkár Tolna Megyei Tűzoltószövetség

 

Vissza